Szerző: Ady Krisztián

2005. január 5. 13:59

Akciós tartalomtól függő MMS-árszabás a Vodafone-nál

[HWSW] A Vodafone Magyarország bejelentette, hogy 2005. január 5-től megváltoznak a december 1-ével meghirdetett, tartalomtól függő MMS-árak. A csak szöveget tartalmazó MMS-üzenetek akciós, videót vagy alkalmazást tartalmazók magasabb, de még mindig kedvező áron küldhetők a 2005. május 1-éig érvényes ártáblázat szerint.

Egy MMS-üzenet akkor számít szöveges MMS-üzenetnek, ha csak szöveg típusú üzenetrészt tartalmaz, és akkor számlázzák kép/hang-típusú MMS-nek, ha kép vagy hang közül legalább az egyiket tartalmazza. Amennyiben az MMS-üzenet több eltérő típusú üzenetrészt is tartalmaz, a Vodafone mindig a legmagasabb kategóriájú üzenetrész típusának megfelelő díjat számítja fel, több azonos típusú üzenetrészt esetén pedig az adott típusnak megfelelő díjat csak egyszer számlázza.

Bruttó MMS árak
2005. január 5-től

Hálózaton belül
vagy e-mail címre
Más mobil hálózatra
MMS Szöveg
27 Ft
51 Ft
MMS Kép/Hang
54 Ft
78 Ft
MMS Videó/Alkalmazás
87 Ft
111 Ft

Az MMS-üzenetek maximális mérete 300 kilobájt lehet a Vodafone hálózatán belüli küldés esetén, más mobilszolgáltató hálózatába maximum 100 kilobájtos üzenetek küldhetők.

Mik azok a sötét mintázatok, vagy ahogy az angol nevezi őket, dark patternek? Miért találkozunk egyre többször velük és mit tehetünk, hogy ne kerüljünk a csapdájukba?

a címlapról