Szerző: Ady Krisztián

2000. június 5. 18:52

MeTaL 2.0.3.0

Van egy új MeTaL.dll file, 2.0.3.0 -ás verziószámmal. Az új jelző némileg túlzás, állítólag a legutolsó Rizen driver már tartalmazta, onnan lett kiszedve. Rizen ugyanis meglepően jó kapcsolatokkal rendelkezik az S3 fejlesztőgárdája felé...

HIRDETÉS

Van egy új MeTaL.dll file, 2.0.3.0-ás verziószámmal. Az új jelző némileg túlzás, állítólag a legutolsó Rizen driver már tartalmazta, onnan lett kiszedve. Rizen ugyanis meglepően jó kapcsolatokkal rendelkezik az S3 fejlesztőgárdája felé...
A dll állítólag minden Savage kártyával működőképes, legyen az S3D, S4, S2K, Savage IX/MX. A file helyből is letölthető.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 10:05

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.