Szerző: Kovács Attila

2000. június 5. 11:58

Happy birthday!

HIRDETÉS

Hát igen ezt is megértük: most lett egy éves az első és egyetlen magyar Matrox oldal. Annak idején még G400.hu néven ismert oldal pont egy éve kezdte meg online működését. ;) Azért írom azt, hogy online, mivel az én gépemen offline már pár nappal azelőtt is elérhető volt, persze csak nekem. :) Ja míg el nem felejtem: ma lettem én is 21 éves, szóval ha holnap nem vizsgáznék, akkor most nagyon nagy buli lenne. Na de egy szónak is száz a vége: remélem hasznos infókkal lát el titeket ez a lap, és a jövőben is látogatni fogjátok!

Atko

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 10:28

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.