Szerző: Kovács Attila

2000. június 4. 17:37

Legális DVD lejátszás Linux alatt: LinDVD

HIRDETÉS

Egy kaliforniai cég azt tervezi, hogy kiadja a DVD-lejátszó szoftverét a WinDVD-t Linux alá is, így az eddig csak illegálisan megvalósítható dolog azaz, hogy Linux alatt DVD-t nézzünk egycsapásra legalizálódna. Bár ez a szoftver nem lenne ingyenes szoftver, illetve a forráskódja sem lenne nyílt, ennek ellenére óriási előrelépés lenne a Linux életében. Az InterVideo természetesen szoftveres kódolás végezne, azaz a videokártyánk DVD-dekódoló képességeit nem tudná kihasználni, de ami késik az nem múlik...

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 11:24

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.