Szerző: Ady Krisztián

2004. november 25. 11:32

Nem lesz ötödik szervizcsomag a Windows 2000-hez?

HIRDETÉS

A Windows IT Pro weboldal Microsofthoz közelálló forrásokra hivatkozva közölte, hogy a Microsoft felfüggesztette a Windows 2000 operációs rendszerhez készülő Service Pack 5 (SP5) fejlesztési munkálatait.

A weboldal információi szerint a vállalat nem adja ki a hibajavításokat és kisebb funkciónöveléseket tartalmazó ötödik szervizcsomagot a Windows 2000 operációs rendszerhez, így a 2003 nyarán megjelent SP4 lesz az utolsó letölthető hivatalos javítócsomag.

Az SP5 helyett jövőre egy úgynevezett "Security Rollup" kiadása várható az SP4-es Windows 2000-hez, amely a rendszer biztonságosságát hivatott növelni.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 06:10

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.