Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

CB-szerű kommunikációt is támogat az LG új mobiltelefonja

Ady Krisztián, 2004. november 25. 11:20
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

[Clubic.com] Az LG bejelentette, hogy a következő hónapban dobja piacra Európában legújabb mobiltelefonját, a Nokia 7650-re hajazó F7250T készüléket. A telefon támogatja a GPRS kapcsolaton keresztül is biztosítható, Voice over IP (hang a hálón) technológián alapuló "Push to talk" szolgáltatást, mely CB-rádió szerű funkcionalitást ad a készüléknek.

A PTT egyszerű kommunikációt tesz lehetővé: nem kell mást tennünk, csupán kijelölni azokat a felhasználókat a telefonkönyvben, akikkel kapcsolatot szeretnénk létesíteni, majd a kapcsolat létrejöttét követően egyetlen gomb lenyomásával szóban közölhetjük mondandónkat a másik oldallal. A kapcsolat csupán egyirányú, a CB-hez hasonlóan. A Push to talk szolgáltatást a mobilszolgáltatónak is támogatni kell.

Az F7250T mobiltelefon 65 ezer szín megjelenítésére képes, 128 x 160 pixeles kijelzővel rendelkezik. Méretei: 99,2 x 50 x 24,4 mm, súlya 126 gramm. Az elsőként az Orange-nál feltűnő készülék akkumulátora csupán 2 és fél órás beszélgetési, azonban 200 órás készenléti időt ígér. Az új LG telefon ára egyelőre nem ismert.