Szerző: Bodnár Ádám

2000. június 4. 16:23

Flip-chip problémák

HIRDETÉS

Old Man Hardware Fórumában találtam a következő üzenetre:

"Úgy néz ki, hogy az Intel jól befürdött az FCPGA technológiával. Friss hírek szerint a közeljövőben, nemhogy Celeron2-t nem exportál Europába, hanem Coppermine-t sem!!! Várható lesz, hogy a bolti készletek eladása után, utánpótlás híján előreláthatatlan ideig nem lesz kapható FCPGA tokozású proci.(3 hétnél előbb semmiképp) A dolog hátterében gyártási gondok vannak, mert csak eszméletlen nagy hibaszázalékkal képesek gyártani flip-chipet. Mindenesetre ez jó nagy égés az Intelnek, s lehetőséget ad az AMD előretörésének! (Ausztiában, Németországban is hasonló a helyzet)"

Ismerve az Intel FCPGA processzorok jelenlegi árait és az új Celeronok késését, megkockáztatom: van benne valami...

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 16:29

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.