Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Ősszel is lesz HWSW free! Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.

Letölthető a Futuremark mobiltelefonos tesztprogramja

Ady Krisztián, 2004. november 23. 10:26
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

hirdetés
[HWSW] A Futuremark elérhetővé tette legújabb tesztprogramját, mely ezúttal a mobiltelefonok, Symbian operációs rendszerre épülő okostelefonok teljesítményét hivatott mérni, és pontszám alapján rangsorolni. Az SPMark04 tesztprogram külön-külön változatban tölthető le a Series 60, valamint az UIQ felülettel rendelkező symbianos telefonokhoz.

Az ingyenesen elérhető szoftver OpenGL ES 3D teszteket végez a mobiltelefon grafikus teljesítményének megállapításához, valamint komplett rendszerinformációs modult is tartalmaz, mely részletes leírást ad a telefon technikai adatairól.

Az SPMark04 a FutureMark weboldalán található utasításokat követve nagyon egyszerűen telepíthető: Nokia telefonoknál egyszerűen csak kettőt kell kattintani a .SIS állományon vagy Bluetooth, illetve infravörös csatlakozáson keresztül fel kell másolni az állományt a telefonra.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A HWSW októberben induló gyakorlatorientált, 10 alkalmas, 30 órás online képzéseire most early bird kedvezménnyel lehet regisztrálni!