Szerző: Ady Krisztián

2004. november 18. 17:12

Két órányi ingyenes SkypeOut telefonhívás a Logitech headsetjeihez

A Logitech és az internettelefóniára (VoIP) specializálódott Skype bejelentette, hogy megállapodásuk értelmében az Európában, Kanadában és az Egyesült Államokban forgalmazott USB-s headsetekhez (mikrofonos fejhallgatókhoz) két órányi SkypeOut szolgáltatásra jogosító kupont mellékelnek. A kupon két órányi ingyenes hívást tesz lehetővé a Skype szoftver segítségével mobil- vagy vezetékes telefonszámokra, világszerte.

[HWSW] A Logitech és az internettelefóniára (VoIP) specializálódott Skype bejelentette, hogy megállapodásuk értelmében az Európában, Kanadában és az Egyesült Államokban forgalmazott USB-s headsetekhez (mikrofonos fejhallgatókhoz) két órányi SkypeOut szolgáltatásra jogosító kupont mellékelnek. A kupon két órányi ingyenes hívást tesz lehetővé a Skype szoftver segítségével mobil- vagy vezetékes telefonszámokra, világszerte.

A Logitech kupont is tartalmazó termékeit a dobozon található "Skype Certified" feliratról lehet majd megismerni, a csomagban természetesen a szoftvert is megtalálhatjuk majd egy CD-lemezen. A Skype segítségével nem csak interneten keresztül megvalósított ingyenes hívásokat indíthatunk, hanem vezetékes és mobiltelefon-számokat is tárcsázhatunk a segítségével, gyakran kifejezetten kedvező percdíjakkal.

A Skype szoftverét több mint 35 millió példányban töltötték már le az internetről, s 15 milliónyian regisztrálták eddig magukat a rendszerben.

A Skype szolgáltatásról korábbi hírünkben számoltunk be részletesen.

a címlapról