:

Szerző: Ady Krisztián

2004. november 10. 16:27

Bemutatta Internet Security és Anti-Virus alkalmazásai 2005-ös verzióját az F-Secure

[HWSW] Az F-Secure Corporation bemutatta a magyar nyelven is megvásárolható F-Secure Internet Security és az F-Secure Anti-Virus alkalmazások új, 2005-ös verzióját. Mindkét termék az otthoni felhasználókat és a kisméretű, külön informatikai részleggel nem rendelkező cégeket célozza meg.

Az F-Secure Internet Security 2005 teljes körű védelmet biztosít az internetes fenyegetések ellen. A csomagban komplett vírusvédelmi rendszert, tűzfalat, valamint kémprogram elleni, szülői felügyeleti, antispam, tárcsázóprogramok ellen védő és adatszivárgás-ellenőrzési funkciókat tartalmazó szoftvert találhatunk meg.

Az F-Secure Anti-Virus szintén magában foglal kémprogram elleni funkciókat. Az Internet Security 2005 és az Anti-Virus 2005 telepítőlemeze rendszerindításra is alkalmas, így helyreállító CD-ként is használható.

"Az F-Secure Internet Security 2005-ös verziója magyar nyelven is elérhető, ami nagyban megkönnyíti az otthoni felhasználók dolgát" -- mondta Fórján Tamás, a 2F 2000 Kft. műszaki igazgatója. Az F-Secure Internet Security 2005 a Windows XP második szervizcsomagjával is kompatibilis.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 00:24

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.