Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Vállalatirányítási bemutató a MultiSoft ügyfélnapján

Bizó Dániel, 2004. november 10. 14:36
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

hirdetés
[HWSW] Harmadik alkalommal rendezte meg ügyfélnapját a Microsoft Navision rendszereinek vezető hazai forgalmazója, a MultiSoft. A rendezvényen a Microsoft előadása mellett a cég saját fejlesztésű kiegészítőit és a rendszer újdonságait mutatták be.
Microsoft Navision
A Microsoft elsősorban a globális léptékben kis- és közepes vállalatoknak -- egymilliárd dollár, azaz körülbelül kétszázmilliárd forint alatti árbevételű cégeknek -- nyújt összefogott megoldásokat. Olvasson többet a Navision 4-es verziójáról >>>

Biber Attila, a Microsoft Business Solutions üzletágvezetőjének előadásából kiderült, a Microsoft vezető pozícióra tör a vállalatirányítási rendszerek globális piacán is. Magyarországon már tavaly a Navisionből adtak el a legtöbbet. A Navision legújabb, egyelőre csak angol nyelven elérhető 4.0-s verziójának magyar fordítását a Multisoft 2005 márciusára ígéri. Az érdeklődők megismerkedhettek a MultiSoft Navision-bővítményeivel: a bér- és munkaügyi, valamint a házipénztár modulokkal is. A cég igen jó évet tudhat eddig a háta mögött: tucatnyi új ügyféllel már három negyedév alatt elérte a tavalyi forgalmát.

A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.