Szerző: Bizó Dániel

2004. november 10. 14:36

Vállalatirányítási bemutató a MultiSoft ügyfélnapján

[HWSW] Harmadik alkalommal rendezte meg ügyfélnapját a Microsoft Navision rendszereinek vezető hazai forgalmazója, a MultiSoft. A rendezvényen a Microsoft előadása mellett a cég saját fejlesztésű kiegészítőit és a rendszer újdonságait mutatták be.
Microsoft Navision
A Microsoft elsősorban a globális léptékben kis- és közepes vállalatoknak -- egymilliárd dollár, azaz körülbelül kétszázmilliárd forint alatti árbevételű cégeknek -- nyújt összefogott megoldásokat. Olvasson többet a Navision 4-es verziójáról >>>

Biber Attila, a Microsoft Business Solutions üzletágvezetőjének előadásából kiderült, a Microsoft vezető pozícióra tör a vállalatirányítási rendszerek globális piacán is. Magyarországon már tavaly a Navisionből adtak el a legtöbbet. A Navision legújabb, egyelőre csak angol nyelven elérhető 4.0-s verziójának magyar fordítását a Multisoft 2005 márciusára ígéri. Az érdeklődők megismerkedhettek a MultiSoft Navision-bővítményeivel: a bér- és munkaügyi, valamint a házipénztár modulokkal is. A cég igen jó évet tudhat eddig a háta mögött: tucatnyi új ügyféllel már három negyedév alatt elérte a tavalyi forgalmát.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról