Szerző: Ady Krisztián

2004. november 9. 13:57

Megjelent a PowerDVD médialejátszó alkalmazás új verziója

[Clubic.com] A Cyberlink új, 6-os verziójú PowerDVD szoftvere lassan rászolgál a névcserére, hiszen már nem csak egy egyszerű DVD-lejátszó alkalmazás: natív DivX-támogatással is rendelkezik, sőt a legújabb változat már a nagyfelbontású Windows Media állományokat, WMV HD videókat is képes önállóan lejátszani.

A Cyberlink weboldaláról letölthető a médialejátszó alkalmazás 30 napos próbaváltozata is, melyet bárki szabadon kipróbálhat. Az új verzió tovább növeli a képminőséget CLEV-2 névre keresztelt képjavító technológiájával, valamint az adaptív fésűszűrő megoldással.

A PowerDVD 6 támogatja a nyolc csatornás hangzást, a két csatorna segítségével megvalósított, virtuális háromdimenziós hangtérképzést, valamint a DVD-Audio lemezeket is. A Cyberlink szoftverét az interneten keresztül 45-63 dolláros (körülbelül 8600-12600 forintos) áron lehet megvásárolni bankkártya segítségével.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról