Szerző: Bodnár Ádám

2004. november 26. 08:58

Sulinet és karrier a HWSW-n

[HWSW] Az Oktatási Minisztérium elfogadta a HWSW hivatalos online üzletét, a Gépboltot üzemeltető Juventus Team sulinetes pályázatát, így már az interneten keresztül is megvehetők a sulinetes termékek.

Kedvezmény egy kattintásra

A vásárlás továbbra is a már megszokott, egyszerű és kényelmes módon zajlik, a vevőnek mindössze egy kattintással meg kell jelölnie, igénybe kívánja-e venni az adókedvezményt. A Gépboltban jelenleg több mint 850 termék közül választhat, a Sulinet Expressz kedvezmény több mint 110 termékre érvényesíthető. A Gépboltból megrendelt eszközöket a Juventus Team azonnal kiszállítja a kiválasztott partnerhez, így Budapesten akár 24, vidéken 48 óra után a megrendelő már át is veheti az alkatrészeket, vagy az összeszerelt számítógépet.

Ki vásárolhat kedvezményesen?
Július 1-től valamennyi, a személyi jövedelemadóról szóló törvény hatálya alá eső magánszemély igénybeveheti a Sulinet Expressz nyújtotta, évente maximum 60 ezer forintos adókedvezményt, feltéve, hogy éves bruttó jövedelme nem haladja meg a 4 millió forintot.
Mód van arra, hogy a Gépbolt valós idejű raktárrendszere egy szűrő segítségével csak a sulinetes termékeket listázza ki, sőt, akár a konfigurátorok (Gépösszerakó és Gépvarázsló) használatakor is lehetséges ennek a szűrőnek a bekapcsolása, így komplett sulinetes konfigurációk is építhetők. A Gépbolt igazi egyediségét adó Gépvarázsló és Gépösszerakó szolgáltatásokat használva bárki segítség nélkül tud számítógépet építeni vagy a meglevő gépével kompatibilis alkatrészeket rendelni. A Gépösszerakó lehetőséget ad a vevőknek arra, hogy akár sulinetes és nem sulinetes alkatrészekből vegyesen állítsanak össze egy konfigurációt. A Gépbolt felügyeli a tevékenységet, és kezeli a részegységek egymással való kompatibilitását, azaz nem fordulhat elő olyan kínos eset, hogy a megvásárolt alkatrészek nem működnek együtt.

Jelentős díjat nyert a Gépbolt

A napokban a Magyar Tartalomipari Szövetség által meghirdetett, a magyarországi online és multimédia szakma kiváló digitális tartalomfejlesztéseit értékelő eFestival seregszemléjén a Gépbolt az elektronikus kereskedelem kategóriában első díjat nyert. Az eFestival zsűrije a Gépboltot, mint élenjáró e-kereskedelmi megoldást, követendő mintának javasolta mind a magyarországi kereskedők, mind az e-megoldás szállító cégek számára.

A Gépbolt tavaly októberben nyitotta meg kapuit, az azóta eltelt idő alatt az áruház napi látogatóinak száma 5 ezer fölé emelkedett, a teljesített megrendelések száma pedig sokezres nagyságrendű. A Gépbolt nemcsak látogatóinak és vásárlóinak számát, hanem forgalmát is fokozatosan növeli. A karácsonyi ünnepek közeledtével a Gépboltban is a vásárlók rohamára számít az üzemeltető, mivel már nemcsak diákok és szüleik, hanem bárki élhet a az adókedvezmény lehetőségével.

Informatikai karrierlehetőségek

Oldalunkkal kapcsolatos további újdonság, hogy a HWSW, a Jobmonitor és az e-Ventures HR és Internet Technológiai Kft. együttműködésében elindult a HWSW Karrier melléklete, amely informatikai és távközlési állásokat is kínál a látogatók számára. Az adatbázis jelenleg közel ezer munkaadót és több mint kétezer betöltetlen állást tartalmaz. A meghirdetett állások listája valós időben frissül, így nem fordulhat elő, hogy a pályázók olyan állásra jelentkeznek, amelyet már betöltöttek. A sikeres elhelyezkedéshez, karrierépítéshez hasznos tanácsokkal is szolgál az oldal.

Fejlesztéseinkkel arra törekszünk, hogy minél több és színvonalasabb szolgáltatást nyújtsunk olvasóinknak. Erőfeszítéseink sikerét olvasótáborunk fokozatos gyarapodása bizonyítja. Oldalunk, a HWSW Online Informatikai Hírmagazin az IDG-HWSW Online lapcsalád tagja, mely a legnagyobb hazai számítástechnikai médiaportfolió. Az IDG-HWSW Online oldalait hetente közel százezer internetező látogatja.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról