Szerző: sammer

2000. június 2. 05:49

A DOOM élt,... és élni fog!

HIRDETÉS

John Carmack frissítette .plan -ját amiben bejelentette, hogy az id Software következő játéka egy új DOOM lesz! Íme egy részlet:

"Nem terveztem, hogy ilyen korán bejelentsem a nagy hírt, de itt van: Egy új DOOM játékon dolgozunk, amiben elsősorban az egyjátékos részre fogunk koncentrálni, és teljesen új technológiát használunk majd majdnem minden területen. Nos, ennek a bejelentésére készültünk, de egyenlőre senki se akarjon többet tudni. Mindenről beszámolunk amikor úgy gondoljuk hogy eljön az ideje."

Továbbá kiderült, hogy az id-től kirúgták az eddig karaktermodeller és animátorként dolgozó Paul Steed-et.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 17:40

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.