:

Szerző: Bodnár Ádám

2000. június 1. 21:10

Hamis Athlonok Magyarországon!

Az Athlon-bűvölés egyik magyar mestere, Tilus ICQ-n keresztül a következőt tudatta velem:

"hali, talaltunk hamis athlont !!! MyC**p-ban lett vasarolva, 1. heti 700-as. Eleve nem stimmelt, mert a tokon 0.18 volt irva, de benne 0.25 volt !! Ehhez ugye szet se kell szedni ! kivulrol se volt tokeletes ! A tok elei fenyesek, kerekek voltak, nem olyan mint a gyarin, az amd domboru felirat is gagyesz volt, de azert szetszedtunk...kivancsi voltam :-) Tok ELTOROTT !, ilyen meg eddig nem fordult elo, azaz mas anyagbol keszult ! a bepattinto klipsz is gagyi, teljesen maskepp muxik. belul tele van ujlenyomatokkal :-) 650-es mag volt benne.....azaz valoszinuleg 500/550-est tokoztak at. Halal gagyin van forrasztva :-) ja es belul is atmatricaztak, de a sorozatszam nem stimmel a kulsovel, raadasul randan forrasztottak ! sajna nem volt nalunk a fenykepedzogep :( de teljesen megegyezik a neten talalhato hamis kepekkel ! :-)"

A lenti képeken a bal oldalon látható a hamis Athlon "füle", a jobb oldali eredeti AMD tok.

Képek: United Overclockers

Úgyhogy aki mostanában vásárol AMD Athlon processzort, jól vigyázzon!

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 23:31

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.