Szerző: Bodnár Ádám

2000. június 1. 21:10

Hamis Athlonok Magyarországon!

HIRDETÉS

Az Athlon-bűvölés egyik magyar mestere, Tilus ICQ-n keresztül a következőt tudatta velem:

"hali, talaltunk hamis athlont !!! MyC**p-ban lett vasarolva, 1. heti 700-as. Eleve nem stimmelt, mert a tokon 0.18 volt irva, de benne 0.25 volt !! Ehhez ugye szet se kell szedni ! kivulrol se volt tokeletes ! A tok elei fenyesek, kerekek voltak, nem olyan mint a gyarin, az amd domboru felirat is gagyesz volt, de azert szetszedtunk...kivancsi voltam :-) Tok ELTOROTT !, ilyen meg eddig nem fordult elo, azaz mas anyagbol keszult ! a bepattinto klipsz is gagyi, teljesen maskepp muxik. belul tele van ujlenyomatokkal :-) 650-es mag volt benne.....azaz valoszinuleg 500/550-est tokoztak at. Halal gagyin van forrasztva :-) ja es belul is atmatricaztak, de a sorozatszam nem stimmel a kulsovel, raadasul randan forrasztottak ! sajna nem volt nalunk a fenykepedzogep :( de teljesen megegyezik a neten talalhato hamis kepekkel ! :-)"

A lenti képeken a bal oldalon látható a hamis Athlon "füle", a jobb oldali eredeti AMD tok.

Képek: United Overclockers

Úgyhogy aki mostanában vásárol AMD Athlon processzort, jól vigyázzon!

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 11:38

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.