Szerző: bzd

2000. június 1. 19:18

Hajtás

Bizonyára mindenkinek feltűnt már, hogy mostanában csak vánszorog a Cool-it. Ennek oka az, hogy így az évnek a vége felé elég sokat kéne tanulnom, és a berhelésre fordított időt a tanulás teszi ki. Következésképp' nincs túl sok dolog, amiről írhatnék. De a holnapival együtt már csak 9 tanítási nap van (ami jó sűrű lesz...), és akkor újúlt erővel térek vissza. Egy hét múlva megérkeznek a Celeron II-k, és az Athlon is be lesz forrasztva GHz környékére, tehát ha szabadulok az iskolától, akkor lesz mit olvasni. Továbbá említettem már az új venti kapcsolót, azt is elkészítem majd a nyáron. Illetve szeretnék venni egy új házat a masinának, majd annak a hűtését is bemutatom.


Valami hasonlóra gondoltam, 5-6 db 5.25"-ös és bővítőhellyel, tápból is be kéne férnie kettőnek... Ha esetleg valaki tud egy boltot, ahol egy ilyen "alapkészlet" kapható, és nem is kell érte jelzálogba adnom a családtagjaim, akkor örülnék, ha megírná nekem a főbb paramétereket.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról