Szerző: Ady Krisztián

2004. szeptember 30. 13:32

Közel megduplázható az iPod audiolejátszók üzemideje

Több más kiegészítő mellett mutatta be a Newer Technology iPod csereakkumulátorát , mellyel az első és második generációs Apple iPod lejátszók üzemidejét lehet jelentősen, körülbelül 70 százalékkal megnövelni. A felhasználói visszajelzések szerint az új akkumulátor akár 21-23 órás folyamatos üzemidőt is biztosít az iPod tulajdonosok számára.

Több más kiegészítő mellett mutatta be a Newer Technology iPod csereakkumulátorát, mellyel az első és második generációs Apple iPod lejátszók üzemidejét lehet jelentősen, körülbelül 70 százalékkal megnövelni. A felhasználói visszajelzések szerint az új akkumulátor akár 21-23 órás folyamatos üzemidőt is biztosít az iPod tulajdonosok számára.

Az első és második generációs, beépített merevlemezekkel szerelt iPod lejátszók eredeti, gyári akkumulátora 1230 mAh kapacitású, míg a külön megvásárolható csereakkumulátor 2100 mAh kapacitással rendelkezik. A többletnek köszönhetően az eredetileg körülbelül 10-12 órás üzemidő közel a duplájára növekedhet.

A Newer Technology 40 dolláros csereakkumulátorához komplett leírást és a hátlap eltávolítását könnyebbé tévő segédeszközöket is mellékel.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról