Szerző: sammer

2000. június 1. 05:03

Soldier infók

HIRDETÉS

A SouthPeak kiadott néhány információt a készülő 3D third-person külsőnézetű akciójátékáról, a Soldier-ről. A Soldier-ben egy Todd nevű első generációs katona vagy a gyengébb de annál fürgébb Sandra szerepét kell felvennünk, aki egy lázadó helyi telepes. Egy bolygóról kell elmenekülnünk, ahol nem csak a környező szörnyek ellen kell védekeznünk, de a kormány által ránk küldött, genetikailag feljavított második generációs katonák elöl is. A játék tipikus külső nézetű arcade-akciójáték, ahol a folyamatosan izgalmas és egyedülálló játékmenetet a program véletlenszerűen generált ellenfelei jelentik.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 10:53

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.