Szerző: sammer

2000. március 11. 02:12

Title Defence

A Climax hozzákezdett a Title Defence nevű game fejlesztéséhez,

A Climax hozzákezdett a Title Defence nevű game fejlesztéséhez, ami egy arcade box szimulátor. A játék a következő gépeken fog futni: PC, Dreamcast, Nintendo Dolphin, X-Box, PlayStation 2.
A Title Defence nagy felbontású 3D grafikát használ, és négy egyedi játékmóddal rendelkezik. Küzdhetünk majd gépi vagy egy másik játékos által irányított ellenféllel, illetve lesz egy "barátságos boxolás(Sparring)" üzemmód. Árnyék módban egyedül újrajátszhatjuk a régebbi két játékos meccseinket, ilyenkor a gép megpróbál az eredeti játékoshoz hasonlóan verekedni. Karrier módban egy kis hazai meccsel kezdünk, majd a végcél a világbajnoki öv megszerzése. A játék fejlett AI-val rendelkezik, sok különböző technikát ismer, és élethűen reagál a sérülésekre is. A játé kiadási időpontja 2001 Q1(első negyedéve). Íme pár screenshot:

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról