Szerző: Bodnár Ádám

2004. augusztus 31. 14:41:59

Sportos MP3-lejátszókat mutatott be a Rio

A hordozható audiolejátszóiról ismert Rio bemutatta Forge nevű készülékeit, amelyeket elsősorban a sportos életstílus kedvelőinek ajánl.

A hordozható audiolejátszóiról ismert Rio bemutatta Forge nevű készülékeit, amelyeket elsősorban a sportos életstílus kedvelőinek ajánl.

A flash memóriát tartalmazó lejátszók kapacitása kiviteltől függően 128, 256 vagy 512 Mbyte, azonban ez SD/MMC kártyával tetszés szerint akár 1 Gbyte-ig bővíthető. A memóriát USB2.0 kapcsolaton át tölthetjük fel adatokkal. A 256 Mbyte-os és 512 Mbyte-os kivitelekben FM-rádió is helyet kapott, amelynek adását a készülékek képes egyből rögzíteni is.

A Forge készülékek az MP3 mellett a WMA formátumot támogatják. A lejátszók rozsdamentes acélból készült házban kaptak helyet, amelyet a sarkokon gumírozás véd az erős ütésektől, karcolásoktól. A sportos jelleget stopperóra és körszámláló hangsúlyozza. Az 50 gramm tömegű Forge-ok 68x22x68 milliméter méretűek. A gyártó állítása szerint egy akkumulátor-feltöltéssel a lejátszók akár 20 órán át is használhatók folyamatosan.

A Rio Forge várhatóan októberben kerül a boltokba, a 128 Mbyte-os verzió ára 120 euró lesz, a 256 Mbyte-os változat 150 euróba kerül majd, az 512 Mbyte kapacitású kivitel áráról egyelőre nincs információnk.

a címlapról

Hirdetés

Mi történik egy mobilappal a születése után?

2020. február 26. 05:29

Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel. A store-ban való megjelenés az igazi munka kezdete: mérés, mérés, mérés, adat, felhasználói visszajelzések kezelése, ASO, monetizálás, marketing... és így tovább.