:

Szerző: Bodnár Ádám

2000. május 31. 19:21

On-line naptárak a Palm gépeken...

Mint ismeretes, a Palm vezérigazgatója, Carl Yankowski szerint az év végére a Palm gépek mindegyike közvetlenül az internetre kapcsolható lesz majd. A vevők minél jobb kiszolgálása érdekében a Palm kizárólagos hardvergyártóból átváltozik, és létrehoz egy speciális tartalmoszolgáltató részleget is.

Ennek jegyében a Palm ma nem kevesebb, mint 80 millió amerikai dollárért megvásárolta az Anyday.com céget. A vételárat a Palm készpénzben és részvényekben egyenlíti ki. Az Anyday.com on-line személyes kalendáriumok és naptárak működtetésével és menedzselésével foglalkozik.

Várható, hogy a Palm a közeljövőben több hasonló lépést is tesz majd az on-line tartalomszolgáltatás irányába, és igen élénk verseny alakul ki a cég valamint Gateway-Transmeta-AOL által a napokban létrehozott iAppliances között az internetképes kézi kommunikációs eszközök piacán.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 10:05

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.