Szerző: Bodnár Ádám

2000. május 31. 18:52

ATi RADEON teszt: harmadik menet

Mint arról korábban beszámoltunk, a német Chip Online közzétett egy tesztet , amit az ATi RADEON prototípusával készítettek. Az ATi szerint a Chip illegális úton jutott a kártyához és a teszteredmények minden valóságalapot nélkülöznek. A Chip Online állítása szerint a kártyát az ATi németországi részlege bocsátotta a szerkesztőség rendelkezésére, ráadásul a teszt során az ATi képviselője is jelen volt.

Mint arról korábban beszámoltunk, a német Chip Online közzétett egy tesztet, amit az ATi RADEON prototípusával készítettek.

Az ATi szerint a Chip illegális úton jutott a kártyához és a teszteredmények minden valóságalapot nélkülöznek. A Chip Online állítása szerint a kártyát az ATi németországi részlege bocsátotta a szerkesztőség rendelkezésére, ráadásul a teszt során az ATi képviselője is jelen volt.

Az ATi továbbá hangsúlyozta, hogy a kártya kereskedelmi verziójának fejlesztése már jócskán túlhaladt a Chip által tesztelt "A11" kiadásnál. Daniel Wolff a Chip részéről a következőt nyilatkozta: "Világosan elmondtuk, hogy a tesztelt kártya csak prototípus. A négyoldalas cikkben ez a szó több, mint tízszer szerepel, beleértve a főcímet is."

a címlapról