:

Szerző: zsozso

2000. május 31. 13:21

Abit, Belinea, ASUS, stb.

    -----Eredeti üzenet-----
    Feladó: rg [SMTP:rg.@freemail.hu]
    Küldve: 2000. május 25. 11:52
    Címzett: Zsozso
    Tárgy: Abit, Bellinea, ASUS, stb.

    Hi Zsozso!

    Nekem volt egy Abit BH6 alaplapom, ami PIII -mal működött rendesen, kb 1 hétig! Aztán meghibásodott az alaplapon található flopy vezérlő. Még szerencse, hogy garanciálisan visszacserélték a lapot, és kis ráfizetéssel Abit BX6 2 -t adtak helyette. Evvel a PIII450 már rendesen működött, elég sokáig, ritkán fagyott, és remek OC eredményeket produkáltam vele (volt 600 MHz+ is!). Tehát szerintem nem rosz az Abit, bár akinek tellik rá, az inkább ASUS -t vagyen, mert stabilabb, gyorsabb és jobb. (pl a mostani lapom, a K7M még nem fagyott)

    Fiery Bellinea véleményével teljesen egyetértek. Bár megnyugtatok mindenkit, hogy nem csak az általa említett változat a sz*r. :-)) Nekem Bellinea 102010 volt, ez egy 15" monitor, igen kedvező áron. Az volt vele a baj, hogy állandóan rezgett a kép. Először gondoltam, hogy driver bajok lehetnek. Le is szedtem a legújabb drivert, de nem segített semmit. Nem a képfrissítési frekvenciával volt a gond, mert még 640x480 -ban is rezegett minden frekvencián. Aztán arra gondoltam,hogy hátha nem kap elég áramot. Szereztem hozzá stabilizátort, és evvel már 230V 50Hz -t kapott. De mondanom se kell, hogy ez se segített rajata. Aztán egyik napról a másikra megjavult, soha az életbe nem rezgett többé. Szóval senkinek nem ajálhatóak eme borzadáj monitorok. Már csak arra lennék kíváncs, hogy mit produkálhat a 103020 ami 17", de annyiba került, mint egy jobb 15".

    ASUS CD ROM ügyben: Nekem ASUS CDS400 volt, ami 40x. Kemény fél évig működött rendesen, majd a garancia kb. 2 heti lejárása utánn meghibásodott. (csak példaként jegyzem meg, hogy a haverom Noname 40x -je is ugyanezt produkálta). Szóval elvittem szervízre, pár ezer forintért megcsinálták, de én nem biztam benne és eladtam 8e forintért. Helyett a mindenki által dicsőített Teac 40x olvasót vettem. Ez ellen semmi kifogásom nem lehet, gyors, halk, és árban nem éri el az ASUS olvasókat, eddig nem hallottam rá máshonnan se panaszt (egy ismerősömnek 2,5 éve tökéletesen működik a Teac olvasója)

    Üdv:
    rg

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 22:07

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.