Szerző: Bodnár Ádám

2004. július 28. 11:39

Új MP3-lejátszók a Samsungtól

A Samsung Electronics bejelentette, hogy két új készülékkel bővíti Yepp hordozható audiolejátszóinak sorát. A Yepp YH-820 és YH-920 szeptember elejétől lesz kapható az Egyesült Államokban.

A Samsung Electronics bejelentette, hogy két új készülékkel bővíti Yepp hordozható audiolejátszóinak sorát. A Yepp YH-820 és YH-920 szeptember elejétől lesz kapható az Egyesült Államokban.

A Yepp YH-820 egy 4 Gbyte kapacitású Cornice merevlemezt tartalmaz. A színes kijelzős készülék érkdekessége, hogy az MP3 és WMA állományok mellett az Ogg Vorbis formátumban tárolt zenék lejátszására is képes. Amennyiben a felhasználó megunja a magával vitt zenefájlokat, a beépített FM-tuner segítségével rádiót is hallgathat. A gyártó szerint a beépített lítium-ion akkumulátor legfeljebb 10 óra működést biztosít az YH-820 számára.


Samsung Yepp YH-820

A Yepp YH-920 lényegesen nagyobb kapacitású, 20 Gbyte-os merevlemezzel érkezik a boltokba. Ennek a modellnek ugyan monokróm a kijelzője, de FM-rádiót tartalmaz. A lejátszóhoz távirányítós fülhallgatózsinórt mellékel a Samsung. A két új Yepp modell közös tulajdonsága, hogy USB On-The-Go porttal rendelkeznek, azaz nem csak számítógéppel, hanem bármilyen más, USB felületű készülékkel összekapcsolhatók és így például alkalmasak a digitális kamerával rögzített képek tárolására.


Samsung Yepp YH-920

A Yepp YH-820 ára 249 dollár lesz, a lényegesen nagyobb kapacitású Yepp YH-920 készülékért pedig 299 dollárt kell majd fizetni. A két újdonsággal egyidőben jelenik meg a Samsung Yepp YH-999 is, amely a vállalat első, Portable Media Center szoftvert futtató készüléke. Az YH-999 egy 20 Gbyte kapacitású merevlemezt tartalmaz, amelyről WMA és MP3 formátumú zenéket, WMV formátumú videót és JPEG képeket képes lejátszani, illetve megjeleníteni. A készülék ára 500 dollár körül várható.


Samsung Yepp YH-999

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról