:

Szerző: Vörös Péter

2000. május 31. 01:19

IBM e-piac telekommunikációs és elektronikai óriásgyártók beszerzéseihez

A partnerek: Ericsson, Hitachi, LG Electronics, Matsushita, Motorola, Nokia, Nortel Networks, Phillips, Seagate, Solectron ill. Toshiba. E cégek beszerzéseiért versenyezhetnek az új e-piacon megjelenő szállítók. Az IBM szóvivője megerősítette, hogy a hivatalos bejelentés a közeljövőben várható. Az indulás tervezett időpontja júliusra esik. Az e-piac technikai megvalósításában az IBM az Ariba-val és az i2 Technologies-zel működik együtt.
Az elemzők előrejelzései szerint 2004-ben az online tőzsdéken keresztül lebonyolított, termékekkel kapcsolatos B2B (business-to-business / vállalat-vállalat közötti) forgalom nagysága 2.700 milliárd $ lesz: a számítástechnika és az elektronika ebből 593 milliárd $-t fog kitenni (e két szektor beszerzéseinek 40%-a fog online módon lezajlani) a várakozások alapján.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 03:10

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.