Szerző: mz

2000. május 30. 19:15

Választható nyelv a TV-n - Svájcban

A UPCtv bejelentette, hogy megállapodást írt alá a 022 Telegeneve S.A. genfi kábelszolgáltatóval hét speciális tévécsatorna elosztásáról. Az Extreme Sports Channel, a Sport 1, az Avante, a Reality TV, az Innergy, az Expo 24x7 és a Club adása nyártól lesz látható Svájcban. A csatornák a Digicable szolgáltatás részét alkotják, amely Genf térségében potenciálisan 132.000 előfizetőhöz jut el.
A Telegeneve cég Digicable szolgáltatása egyedülálló lehetőséget kínál a nézőknek, hiszen mindegyik UPCtv csatornát a kiválasztott nyelvi hangsávval nézhetik a nézők. A digitális kábeles műsorelosztás lehetőségeit teljes mértékben kihasználó csatornák többnyelvűek, ami igen vonzóvá teszi a kínálatot a Genfben élő nagy nemzetközi közösség körében. A Digicable szolgáltatás keretében június 1-jén indul a műsorelosztás.
Csak remélni tudom, hogy a fejlesztéseknek köszönhetően hamarosan tényleges minőség- és választékjavulást is fel tud mutatni a cég itthoni részlege is az eddig történt marketinghadjárat és a változások "kommunikálása" mellett.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról