Szerző: sammer

2000. május 30. 04:07

Gift képek és infók

A Cyro Interactive jelenleg a Gift akció/kaland játékán dolgozik, amiből ki is adott néhány képet. A Gift egy fiatal hős neve aki a videójátékok kegyetlen világában kalandozik. Gift-nek nyolc különböző veszélyes világon kell keresztül utanznia hogy fel tudja ébreszteni a bájos Lolita-t, akit egy gonosz varázsló altatott el. A főhős szerelme érdekében mindent megtesz, veszélyes szakadékokon ugrál, repül, úszik, mászik mindezt halált megvető bátorsággal.
A játékban a népszerű Rayman elemeit is megtalálhatjuk az Abe's Odyssey egyszerű játszhatóságával keverve. A készítők nem kevesebbet ígérnek mint egy akciójáték hangulatának visszaadását, ami egy ilyen stílusú játéknál igencsak vakmerő kijelentés, hiszen az akció mellett bőven lesznek fejtörők és egyéb kalandelemek is. Hogy ebbe hogyan akarják belekeverni pl. a quake sorozat akció hangulatát az egyenlőre még rejtély, és a kiadási időpontról sincsenek még információk....de az első képek már megérkeztek:


Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról