:

Szerző: Vörös Péter

2000. május 26. 08:27

Gateway: megduplázzák a felhasznált AMD processzorok számát

Ez főként az otthoni PC-k gyártását érinti, a lépés kiváltó oka természetesen az, hogy a legnagyobb amerikai otthoni PC-ket értékesítő cég továbbra is komoly beszerzési gondokkal küzd az Intel processzorokat és az Intel-es alaplapokat illetően. John Todd, a Gateway pénzügyi vezérigazgatója szerint az AMD-s alaplapok beszerzése sem egyszerű manapság: ezeket egyébként a cég a Jabil Circuit Inc. nevű cégtől veszi.
A Gateway már jó ideje használ gépeiben AMD processzorokat és a cég jelenleg legsikeresebb termékcsaládjába, a Select-be is AMD Athlon procikat építenek. A Gateway az Intel processzorokat mostanában inkább a vállalati PC piacra szánt gépekben használja. Most további AMD 'térnyerésre' határozta el magát a Gateway.
A Gateway egyéként az AMD szerint messze a processzorgyártó cég legnagyobb vevője.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 00:18

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.