Szerző: sammer

2000. május 25. 19:11

Panty Raider

A Simon & Schuster Interactive elkészült Panty Raider nevű játékával, amiben a Földet kell megmentenünk a fenyegető földönkívüliekkel szemben, és erre az egyetlen hatásos eszköz egy női fehérnemű katalógus. A játékos egy szigetre kerül ahol az lesz a feladata, hogy szupermodelleket fotózzon három serdülőkorú földönkívüli megrendelésére. A fejlesztők szavai szerint ez a három idegen "elhasználta" a női fehérnemű katalógusait, és most újakra van szükségük. A játékban Nelson szerepét kell felvennünk, aki egy átlagos ember mindennapi életét élte amikor az alienek elrabolták és rákényszerítették erre az érdekes munkára. Nelsonnak nem maradt más választása, mint hogy a Föld védelmének érdekében engedelmeskedjen az idegeneknek, és lefotózzta a kijelölt modelleket meghatározott stílusú és színű ruhákban. Azt hiszem egyetértünk abban, hogy Nelsonnak hatalmas hőstettet kell véghezvinnie ;-)!
A történet a földönkívüliekkel kezdődik ahol elmagyarázzák neked, hogy mely modelleket kell fényképezned és milyen ruhákban, majd elteleportálnak a modellek szigetére ahol mindezt végre kell hajtanod. Nelson minden felszerelést megkap ahhoz hogy véghez tudja vinni a küldetését, különböző eszközöket a modellek csalogatására, nagyon hasznos röntgen szemüveget és sok egyéb cuccot. Ha az idegenek az összes megrendelt képet megkapják, akkor békén hagyják a Földet és békésen távoznak, nyílván egészen mással lesznek elfoglalva. Íme négy kép a játékból:


Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról