Szerző: Kovács Attila

2000. május 25. 19:26

Három újabb PC gyártó választotta a G400-at

A cím azt hiszem magáért beszél. Az Intergraph a Micron és a CyberMax elkezdett Matrox G400-al szerelt gépeket forgalmazni.
Az Intergraph, aki a professzionális munkaállomásairól híres, a ZX sorozatú vizuális munkaállomásokba kínálja a G400-at és ezekkel a gépekkel főképp a CAD alkalmazások felhasználóit célozza meg. A CyberMax pedig legújabb és egyik leggyorsabb termékcsaládjába szereli bele a G400-akat. Érdekes, hogy akkor kezdik el beépíteni a G400-akat egyes cégek a gépeikbe, amikor már sokan "elsáták" ezeket a chipeket... Bár mondjuk az is igaz, hogy az üzleti felhasználók nem éppen a sebességet követelik meg, hanem a képminőséget és a kiforrottságot. Úgy látszik ezeken a területeken még mindig a Matrox az egyik legjobb (ha nem a legjobb)...

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról