Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Ősszel is lesz HWSW free! Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.

Két új palmOne tenyérgép megjelenése várható

Bodnár Ádám, 2004. február 27. 14:01
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Ha hihetünk a pletykáknak, a palmOne nemsokára új modellel egészíti ki alsó árkategóriás Zire tenyérgépeinek családját és felfrissíti a népszerű Zire 71 modellt.

Ha hihetünk a pletykáknak, a palmOne nemsokára új modellel egészíti ki alsó árkategóriás Zire tenyérgépeinek családját és felfrissíti a népszerű Zire 71 modellt.

A Zire 71 új változata 1,3 megapixel felbontású beépített kamerát és Bluetooth adóvevőt tartalmaz, 300 MHz-es Intel XScale processzorra épül és 32 Mbyte RAM kap helyet benne. A készülék jelenleg piacon levő változatával csak 640x480 pixeles képek készíthetők, a processzor egy 144 MHz-es Texas Instruments OMAP modell, a RAM mérete pedig mindössze 16 Mbyte. A most kapható Zire 71 nem tartalmaz Bluetooth adóvevőt.

A pletykák szerint a Zire 71 frissítésén túl a palmOne egy új készüléket is bemutat, amely Zire 31 névre fog hallgatni. Nem hivatalos, azonban megbízhatónak mondott források azt állítják, hogy a Zire 31 egy igen olcsó készülék lesz, amely 200 MHz-es Intel XScale processzort, 16 Mbyte RAM-ot és 160x160 pixel felbontású színes kijelzőt tartalmaz.

A kiszivárgott hírek szerint a Zire 31-et beépített akkumulátor működteti majd. A készülék előlapján két alkalmazás-gyorsindító gomb és egy navigációs gomb található majd. A Zire 31 memóriáját SD/MMD kártyákkal lehet bővíteni. A terméke piacra kerülésének időpontja egyelőre ismeretlen, mint ahogy a várható áráról sem látott napvilágot információ.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.