Szerző: mz

2000. május 25. 01:45

Európai Intel internetes központ

Az Intel Corporation internetes alkalmazások hostingjával foglalkozó leányvállalata, az Intel Online Services Inc. bejelentette, hogy 150 millió dollár beruházással internetes adatközpontot hoz létre az Egyesült Királyságban, amellyel Európa számára is hozzáférhetővé teszi innovatív web-és alkalmazáshosting szolgáltatásait. Az Intel Online Services egyedülálló hosting-szemléletet kíván meghonosítani Európában, amely biztosítja a sikeres e-business alkalmazásokhoz elengedhetetlen bonyolult technológiák integrált kezelését és figyelemmel kísérését. Ez a teljesen menedzselt "második generációs" szemlélet maximális website-elérhetőséget és teljesítményt biztosít, és segíti az európai cégek versenyképességét az internet területén.
Az Intel Online Services bejelentette továbbá, hogy több olyan e-business megoldás-szállítóval alakított ki együttműködést, amelyek európai cégek számára fejlesztenek ki webes megoldásokat.
Az Intel Online Services elsősorban teljesen menedzselt alkalmazás-hosting szolgáltatásokat kínál, amelyek az üzleti internetes megoldásokat alkotó szoftver-, hardver-, hálózati és infrastrukturális komponensek teljes skáláját figyelemmel kísérik és menedzselik. Az Intel Online Services tulajdonképpen az e-business alkalmazás 24 órás menedzselését és figyelemmel kísérését kínálja, és lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy folyamatosan továbbfejlesszék elgondolásaikat. Az Intel Online Services mindemellett alkalmazásszintű szolgáltatási megállapodást is köt ügyfeleivel, amelyben a teljesen menedzselt alkalmazásokra és szolgáltatásokra 100 százalékos rendelkezésre állást garantál.
Az Intel Online Services segíti ügyfeleit az optimalizált e-business megoldások kialakításában és integrálásában, és ennek érdekében együttműködik az európai piacot ellátó vezető e-business és internetes cégekkel, egyebek közt az Agency.commal, az Arisszal, a DDB Interactive-val, a Proxicommal és a PricewaterhouseCoopersszel. Ezek a cégek az Intel Online Servicesszel együtt fejlesztik majd tovább és finomítják az ügyfelek alkalmazásait futtató hosting-platformokat. Az említett cégekkel fenntartott kapcsolatai révén az Intel Online Services szeretné felgyorsítani az általa gondozott e-business megoldások fejlődését Európában, és növelni kívánja azok megbízhatóságát és teljesítményét. Az új brit adatközpont az Intel Online Services globális adatközpont-hálózatának legújabb tagja. A Readingben működő nagy létesítményen kívül az Intel Online Servicesnek két adatközpontja van az Egyesült Államokban és egy Korában. A japán és az indiai adatközpont előreláthatólag néhány hónapon belül nyílik meg. Az Intel Online Services 2001 végéig körülbelül 1 milliárd dollárt kíván befektetni elsősorban adatközpontok létesítésébe és felszerelésébe.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról