:

Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2004. február 6. 14:59

Márciustól új chello díjcsomagok - változnak a szerződési feltételek

A UPC chello márciustól hatályos új általános szerződési feltételei szerint a jövőben négy díjcsomag között választhatnak az ügyfelek. Jó hír, hogy az alig internetezők a jövőben valamivel olcsóbban vehetik igénybe a chello szolgáltatásait valamint hogy a hálózat karbantartásával növelik a sávszélességet, rossz viszont, hogy valamennyi csomag tartalmaz adatforgalmi korlátozást a jövőben is.

[HWSW] A UPC chello márciustól hatályos új általános szerződési feltételei szerint a jövőben négy díjcsomag között választhatnak az ügyfelek. Jó hír, hogy az alig internetezők a jövőben valamivel olcsóbban vehetik igénybe a chello szolgáltatásait valamint hogy a hálózat karbantartásával növelik a sávszélességet, rossz viszont, hogy valamennyi csomag tartalmaz adatforgalmi korlátozást a jövőben is.

csomag havidíj sebesség adatf. korl.
Chello Light 8 994 416/64 1 GB
Chello11 990 512/128 15 GB
Chello Classic11 990 768/256 15 GB
Chello Plus29 990 1024/512 20 GB
Két új csomaggal bővült a chello választéka: a Light névre hallgató hozzáféréscsomag mindössze 1 gigabájtnyi adatforgalmat tesz lehetővé, ám közel háromezer forinttal csökkent a havidíja. A két, árban és korlátozásban azonos, sávszélességben azonban különböző csomag, a chello és a chello Classic csak addig él párhuzamosan, amíg a UPC kábelhálózatának korszrűsítése be nem fejeződik.

Mint Hagymásy András, a UPC kommunikációs igazgatója lapunk megkeresésére elmondta: azokon a területeken, ahol már korszerűsítették a kábelhálózatot, lehetőség van a korábbi 512/128 helyett 768/256-os sávszélességű hozzáférést biztosítani. Azok az előfizetők, akik az új, korszerűsített hálózatot használják, automatikusan a gyorsabb hozzáféréscsomagot kapják. Hagymásy szerint várhatóan idén év végéig mindenütt korszerűsítik a hálózatot, így az alacsonyabb sávszélességet biztosító chello csomag lassan kikopik a UPC kínálatából.

A márciustól életbe lépő díjcsomagokon túl más is változik a UPC szolgáltatási feltételeiben. A társaság módosította az engedélyezett használat elveit. Egy, a korábbinál részletesebb feltételrendszert vettek át, melyet korábban az Internetszolgáltatók Tanácsa adott közre, mint támogatott hálózathasználati irányelveket. Újdonság, hogy immár az általános szerződési feltételekben (ászf) is szerepel, hogy a dokumentum része az előfizetői szerződésnek -- korábban a vállalatot több kritika érte amiatt, hogy üzletkötőik az ászf bemutatása nélkül kötöttek szerződéseket új előfizetőkkel.

A módosított szerződési feltételekről ezen a címen tájékozódhatnak a szolgáltató ügyfelei.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 16:16

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.