Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Rengeteg fotó tárolására képes a Nikon beépített merevlemezes kiegészítője

Ady Krisztián, 2004. február 03. 13:35
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

[Clubic.com] A fényképezőgépeket fejlesztő és értékesítő Nikon újabb kiegészítővel kényezteti a digitális fényképezőgépet birtokló fotósokat. A gyártó által fejlesztett fotókonténer beépített merevlemezére nem kevesebb mint 30 GB-nyi digitális képet tárolhatunk el, mely különösen jól jöhet nyaralás, utazás közben.

[Clubic.com] A fényképezőgépeket fejlesztő és értékesítő Nikon újabb kiegészítővel kényezteti a digitális fényképezőgépet birtokló fotósokat. A gyártó által fejlesztett "fotókonténer" beépített merevlemezére nem kevesebb mint 30 GB-nyi digitális képet tárolhatunk el, mely különösen jól jöhet nyaralás, utazás közben.

A Coolwalker MSV-01 walkanméretű fotótároló JPEG, TIFF és NEV formátumú képek tárolására és megmutatására képes 2,5 hüvelykes beépített LCD-kijelzőjén keresztül. A képeket manipulálhatjuk is: átnevezhetjük, forgathatjuk, nagyíthatjuk őket és színekkel kapcsolatos modifikációkat végezhetünk rajtuk közvetlenül a készülék segítségével.

A digitális kiegészítő beépített memóriakártya-olvasóján keresztül másolja fel a képeket a merevlemezre. A kártyafogadó slotba pillanatnyilag csak CompactFlash I/II memóriamodulokat helyezhetünk, azonban a vállalat hamaosan SecureDigital, MMC, SmartMedia és MemoryStick adaptereket is nyújt majd a készülékhez.

A digitális fotótároló 81 x 130 x 35 mm méretű és 350 grammot nyom. A beépített LCD-kijelzőn kívül S-VIDEO kimenettel is ellátták. A beépített akkumulátor körülbelül 2 órányi folyamatos üzemidőt garantál. A Coolwalker MSV-01 fotókonténer ára körülbelül 583 euró lesz Európában.