Szerző: Vörös Péter

2000. május 24. 08:20

A chip kereslet áprilisban is nagyobb volt a kínálatnál

A Semiconductor Equipment and Materials International (SEMI - Félvezető-berendezés és Anyaggyártók Nemzetközi Szervezete) adatai szerint a megrendelt és a leszámlázott berendezések és chip-ek aránya 1,42 volt áprilisban (februárban ez az érték 1,44, márciusban 1,45 volt). Világszerte erős a chip kereslet és főként Ázsiában érezhető a gyártási tevékenység növekedése, amely a félvezetőgyártó berendezések iránti kereslet növekedéséhez vezetett.
A kapott megrendelések három havi átlagos értéke 2,7 milliárd $ volt áprilisban, ez 94%-kal az egy évvel korábbi 1,4 milliárd $ felett volt. A globális szállítások három havi átlagos értéke pedig 1,9 milliárd $ volt áprilisban, 76%-kal az egy évvel ezelőtti 1,1 milliárd $ fölött.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról