:

Szerző: Bodnár Ádám

2000. május 23. 23:52

NVIDIA díjak és elismerések

Az NVIDIA GeForce 2 GTS videochipes videokártyák rendkívül jól szerepeltek a Mercury Research tesztjeiben valamint a PC Gamer "10 legjobb videokártya játékosok számára" szavazáson.

A Mercury Research tesztjében a GeForce 2 GTS az összesített 2D és 3D elsőséget is megszerezte, míg a 3D tesztek második helyezettje a GeForce 256 volt. A kártyák sebességét 2D/3D Winbench 2000, Quake3:Arena és 3D Mark 2000 programokkal mérték.

A PC Gamer összehasonlításaiban az ELSA Erazor X2 kártya kapta a "legjobb vétel" kitüntető címet. Ebben a tesztben az első hat helyezett NVIDIA chipes videokártya volt, és az első tíz közé nyolc NVIDIA-alapú videokártya került be.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 23:35

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.