Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Nem gyárt több GameCube klónt a Panasonic

Ady Krisztián, 2003. december 19. 14:42
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

[CDR-Info] Befejezte módosított GameCube változatának gyártását és forgalmazását a Panasonic. A Q névre keresztelt játékkonzol olyan képességekkel, szolgáltatásokkal és opcionális kiegészítőkkel rendelkezett, melyet hiába kerestünk volna az eredeti Nintendó konzolban.

[CDR-Info] Befejezte módosított GameCube változatának gyártását és forgalmazását a Panasonic. A 'Q' névre keresztelt játékkonzol olyan képességekkel, szolgáltatásokkal és opcionális kiegészítőkkel rendelkezett, melyet hiába kerestünk volna az eredeti Nintendó konzolban.

A Panasonic módosított GameCube klónja Video-CD lemezek lejátszására is képes volt, valamint optikai kimenettel is rendelkezett, melyen keresztül DTS hangsávokat is továbbíthatott. A játékkonzolok árának folyamatos csökkenésével a Panasonic gépe aránytalanul drágává vált, ezért a vállalat lépése -- sajnos -- teljesen érhető.

Miközben a Nintendo körülbelül 128 dollárra csökkentette a GameCube játékkonzol árát, a Panasonic Q rendszere továbbra is 324 dollárba került.


A Nintedo GameCube és a Panasonic Q

A Panasonic nem rendelkezik raktárkészlettel a konzolból, ezért a viszonteladóknál valószínűleg a kérészéletű készülék utolsó példányaira vadászhatnak még a gyűjtők, esetleges Nintendo fanatikusok.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.