Szerző: sammer

2000. május 22. 23:04

Gold: Earth 2150 PC-re

A Mattel Interactive bejelentése szerint az Earth 2150 nevű 3D-s valósidejű stratégiai játék mesterlemezre került, és június 2.-tól lehet majd kapni az amerikai üzeletekben. A játékban új fejlesztésű 3D motor van, ami számos új stratégiai elemet mutat be, mint a valósághű terep deformációk, a gyalogos egységek árkot áshatnak, az egységek alagutakat áshatnak hogy azon keresztül lepjék meg az ellenséget, vagy akár titkos áruforgalomra is használhatóak ezek a föld alatti járatok. Az újdonságok közé tartozik még a realisztikus fog of war (a térkép ismeretlen részét borító általában fekete fátyol), a változó időjárási körülmények, és a folyamatosan váltakozó nappalok és éjszakák, mindez az új engine-nek köszönhetően.

Az Earth 2150 több mint 75 küldetést tartalmaz, Internetes játék támogatást nyolc játékosig, 3D-s pályaszerkesztőt, multi-map interfészt aminek segítségével a monitorunkat kettő vagy akár három részre osztva különböző térképrészletek jeleníthetőek meg egyszerre, három különböző civilizációt egyedülálló technológiákkal, személyre szabható egységeket amiket folyamatosan fejleszthetünk egyre magasabb szintre, és még számos újdonságot. Íme 12 kép a hamarosan megjelenő játékból:




Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról