Szerző: mz

2000. május 22. 22:31

LG CyON - még csak Koreában

Az LG ma bemutatta a világ első olyan integrált mp3-lejátszó és mobiltelefon készülékét, mely a SanDisk flash memóriás MultiMediaCard kártyáját használja az adatok és zeneszámok tárolására. A készülék neve CyON MP3. A bélyeg méretű SanDisk kártyára 16 vagy 32 Mbyte adat fér rá, a vásárlók valamelyik példányból találnak egyet a csomagban.
A CyON kompatibilis sok digitális készülékkel, mivel a szabványos MultiMediaCard-nak és az mp3 fomrátumnak köszönhetően azonos formátumokat és azonos hardvert használnak.
A könnyen kezelhető telefon LCD kijelzős távirányítóval rendelkezik, a zene egyetlen gombnyomással indítható. A távirányítóval lehetséges hívások lebonyolítása, hívások ellenőrzése és a zenehallgatás kezelése. A CyON töltője emellett rendelkezik egy apró kiegészítéssel, melynek révén mp3 formátumú zenét vagy rádiót hallgathatunk a telefon töltése közben.
A készülék egyelőre csak Koreában érhető el. A világ további részein való bevezetésének időpontja jelenleg ismeretlen.
a címlapról

VISION

0

Olcsóbb Vision Pro-ra fekszik rá az Apple

2024. június 19. 13:00

A második generációs eszköz fejlesztése helyett egy alacsonyabb árkategóriára lövő hardverre összpontosít az almás cég, ami 2025-ben jelenhet meg.