Szerző: Ady Krisztián

2003. november 25. 12:14

Gyorsabb memóriákat szerelt Radeon 9600 XT kártyájára a PowerColor

[Clubic.com] Újabb verziót dob piacra Radeon 9600 XT kártyáiból a PowerColor: a nagyobb sebességű memóriákkal szerelt Radeon 9600 XT Bravo Edition változat hamarosan kapható lesz a vállalat viszonteladó partnereinél.

[Clubic.com] Újabb verziót dob piacra Radeon 9600 XT kártyáiból a PowerColor: a nagyobb sebességű memóriákkal szerelt "Radeon 9600 XT Bravo Edition" változat hamarosan kapható lesz a vállalat viszonteladó partnereinél.

A Bravo Edition 128 MB-os kártya a Radeon specifikációjához képest 160 MHz-cel gyorsabb, 760 MHz-es (DDR) memóriamodulokat tartalmaz, míg a kártya 256 MB-os változata 680 MHz-es memóriákat kap majd. Mindkét kártyán lesz videó bemenet is a TV-kimenet mellett.

A kártyákra szerelt Radeon 9600 XT grafikus chip órajele 500 MHz lesz, ez megfelel a gyári ATI kártyákon található chipek órajelének. A nagyobb memóriasebességet a referenciadizájnban szereplő 3,3 ns-os memóriák helyett 2,8 ns-os modulok teszik lehetővé.

A két Bravo kártya november végétől lesz kapható 199 és 299 dolláros ajánlott végfelhasználói áron, s természetesen mindkét kártya dobozában megtalálható lesz a Half-Life 2 egy-egy példányának letöltésére jogosító kupon.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról