Szerző: Bőle György

2000. május 22. 11:50

Jenson Button Forma 1-es pilóta következő generációs Compaq kiszolgálókat mutatott be

A Forma 1 szenzációja, Jenson Button is ott volt a londoni Piccadillyn, a világ leggyorsabb üzleti számítógépének bemutatóján. Ő rántotta le a leplet - egy kockás zászlót - a Compaq új "versenyautójáról", amelyet az e-business motorjául szánnak, és amely biztosítja a gyorsan bővülő vállalkozások, például a mobilcégek és az internetes cégek által igényelt óriási számítástechnikai teljesítményt.

Jenson Button rövid szünetet tartott a németországi Nürburgringen megrendezésre kerülő európai nagydíj előtt, hogy a Compaq és a BMW-Williams F1 csapat év elején bejelentett szponzori megállapodása keretében találkozzék a Compaq ügyfeleivel és a világsajtóval. Délután az újságírók és a Compaq ügyfeleinek kérdéseire válaszolt, és szörfölt egyet az interneten.
Jenson az új AlphaServerek erejét és teljesítményét a Forma 1 sebességéhez és teljesítményéhez hasonlította, azt mondta, hogy az új termék is ugyanolyan visszhangot és érdeklődést fog kelteni, mint a Forma 1-es verseny.

Az új Compaq AlphaServer GS sorozat mérföldekkel előrébb viszi a számítástechnikai ipart, hiszen ez már a nagy teljesítményű kiszolgálók következő generációja. Az interneten és a globális piacokon érvényesülni kívánó cégeknek sokszor kell megbirkózniuk az online ügyfelek robbanásszerűen növekvő és előre nem látható igényeivel. A GS sorozat teljesítménye felér egy igazi szuperszámítógép teljesítményével. Az emberi génállomány feltérképezésén dolgozó brit Sanger Centre és a francia atomenergia-hatóság is ezt a Compaq kiszolgálót választotta. A Compaqnál már több mint százan érdeklődtek Európából a GS sorozatú Alpha Server iránt, köztük olyan cégek is, mint a British Telecom, az Unilever, a LEGO, a Bouygues Telecom, a Bank Austria és a Fiat.

Az eseményen természetesen képek is készültek, amelyeket ezen a linken érhettek el.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról