Szerző: roberto

2003. november 12. 23:56

SuSE Linux 9.0 az ötödik GNU/Linux konferencián

[SuSE] A Linux-felhasználók Magyarországi Egyesülete (LME) 2003.

HIRDETÉS

[SuSE] A Linux-felhasználók Magyarországi Egyesülete (LME) 2003. november 8-án a Hotel Novotel Budapest Centrumban immár ötödik alkalommal rendezte meg a GNU/Linux szakmai konferenciát. Az eseményen, amelyről hamarosan külön cikkben is beszámolunk, támogatóként és kiállítóként részt vett a SuSE Linux magyarországi irodája is, és bemutatta legfrissebb termékeit, mindenek előtt a SuSE Linux legújabb, 9.0 verzióját, mely november közepétől lesz megtalálható a számítástechnikai boltok és nagyobb elektronikai áruházak polcain.

A konferenciára a Linux szakértő felhasználói mellett ellátogattak azon nagyvállalatok képviselői, amelyek küldetéskritikus alkalmazásaik biztonságos és megbízható működtetéséhez Linux-alapú szerverrendszereket használnak, illetve megjelentek azoknak a vállalkozásoknak a munkatársai, akik a Linuxot elsősorban költséghatékony működése miatt használják. Komoly érdeklődés mutatkozott a kis- és közepes vállalkozásoknak kifejlesztett, december elején piacra kerülő magyar nyelvű SuSE Linux Standard Server megoldás iránt is.

A konferencia látogatói tájékozódhattak a SuSE Linux pár nappal korábban bejelentett felvásárlásáról, kérdéseikre a Novell délutáni szekcióülésén Szittya Tamás, a Novell Magyarország ügyvezető igazgatója, valamint Vámosi Tamás a SuSE Linux magyarországi irodájának értékesítési vezetője válaszolt.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 08:20

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.