Szerző: roberto

2003. november 12. 23:56

SuSE Linux 9.0 az ötödik GNU/Linux konferencián

[SuSE] A Linux-felhasználók Magyarországi Egyesülete (LME) 2003.

[SuSE] A Linux-felhasználók Magyarországi Egyesülete (LME) 2003. november 8-án a Hotel Novotel Budapest Centrumban immár ötödik alkalommal rendezte meg a GNU/Linux szakmai konferenciát. Az eseményen, amelyről hamarosan külön cikkben is beszámolunk, támogatóként és kiállítóként részt vett a SuSE Linux magyarországi irodája is, és bemutatta legfrissebb termékeit, mindenek előtt a SuSE Linux legújabb, 9.0 verzióját, mely november közepétől lesz megtalálható a számítástechnikai boltok és nagyobb elektronikai áruházak polcain.

A konferenciára a Linux szakértő felhasználói mellett ellátogattak azon nagyvállalatok képviselői, amelyek küldetéskritikus alkalmazásaik biztonságos és megbízható működtetéséhez Linux-alapú szerverrendszereket használnak, illetve megjelentek azoknak a vállalkozásoknak a munkatársai, akik a Linuxot elsősorban költséghatékony működése miatt használják. Komoly érdeklődés mutatkozott a kis- és közepes vállalkozásoknak kifejlesztett, december elején piacra kerülő magyar nyelvű SuSE Linux Standard Server megoldás iránt is.

A konferencia látogatói tájékozódhattak a SuSE Linux pár nappal korábban bejelentett felvásárlásáról, kérdéseikre a Novell délutáni szekcióülésén Szittya Tamás, a Novell Magyarország ügyvezető igazgatója, valamint Vámosi Tamás a SuSE Linux magyarországi irodájának értékesítési vezetője válaszolt.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról