Szerző: castor

2003. november 5. 17:38

Megjelent a GTA-sorozat méltó ellenfelének számító True Crime akciójáték

Kedden a boltokba került a True Crime: Streets of L.A. című akciójáték háromféle platformra (PlayStation 2, Xbox, GameCube) írt változata -- számolt be a hírről az amerikai székhelyű Activision kiadó.

HIRDETÉS

Kedden a boltokba került a True Crime: Streets of L.A. című akciójáték háromféle platformra (PlayStation 2, Xbox, GameCube) írt változata -- számolt be a hírről az amerikai székhelyű Activision kiadó.

A Luxoflux által készített játék egyik érdekessége, hogy a fejlesztők 240 négyzetkilométernyi területet modelleztek le -- Los Angeles belvárosától kezdve egészen a külső kerületekig.

Larry Goldberg, az Activision vezetője elmondta, hogy a programban három különböző stílust (verekedések, tűzharcok, autós üldözések) gyúrtak össze, melyet egy fordulatos történettel körítettek. Ennek során egy Nick Kang nevű rendőrnyomozót alakítunk, aki azt a feladatot kapja, hogy járjon utána, mi rejlik a Los Angelesben székelő kínai és orosz maffiózók közti leszámolások mögött.

A True Crime: Streets of L.A. szinkronstábjában olyan híres hollywoodi színészek szerepelnek, mint például Christopher Walken, Gary Oldman, Michael Madsen, Russell Wong, vagy Michelle Rodriguez. A játék közben pedig több mint 50 zeneszámot hallgathatunk, melyek közt olyan előadók számai tűnnek fel, mint például Snoop Dogg, a Westside Connection, vagy Warren G.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 14:23

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.