:

Szerző: Bodnár Ádám

2003. november 4. 13:00

Magyarországon is megjelent az Office Rendszer

[Well] A 2003. október 21-i New Yorkban megtartott termékbejelentés után a mai napon a Microsoft Magyarország nevében Vityi Péter is bejelentette az Office Rendszer hazai elérhetőségét. Az új szoftverek mennyiségi licenckonstrukcióban máris megrendelhetők, a kiskereskedelmi forgalmazás pedig november közepén kezdődik meg.

[Well] A 2003. október 21-i New Yorkban megtartott termékbejelentés után a mai napon a Microsoft Magyarország nevében Vityi Péter is bejelentette az Office Rendszer hazai elérhetőségét. Az új szoftverek mennyiségi licenckonstrukcióban máris megrendelhetők, a kiskereskedelmi forgalmazás pedig november közepén kezdődik meg.

"A korábbi Office csomagoktól eltérően az új Office Rendszer a kliens-alkalmazásokon túl kiszolgálókat és szolgáltatásokat is tartalmaz, melyek integrációja révén szervezeti hatékonyságra és a vállalati háttéralkalmazásokkal való szoros integrációra képes" -- mondta Vityi Péter, a Microsoft Magyarország ügyvezető igazgatója.

Az Office mostanra részegységeiben teljesen együttműködő, egységes rendszerré vált, és a vállalati élet minden területére olyan megoldást jelent, amelyen keresztül hatékonyan, szabványos és elterjedt felületen összekapcsolhatók egymással.

A Microsoft Office Rendszer tizenegy terméket, négy kiszolgálót, két szolgáltatást foglal magában. A Microsoft Office Rendszer az Office alapvető csomagjain túl (Basic, Standard, Professional) tartalmazza, a Visio, a FrontPage, a Publisher és a Project alkalmazások továbbfejlesztett változatait. Három teljesen új program, a Microsoft Office OneNote, a Microsoft Office InfoPath valamint az Microsoft Office Outlook with Business Contact Manager, továbbá négy kiszolgáló, köztük az új Office Live Communications Server 2003 és az Exchange Server 2003 is része a rendszernek.

Ehhez párosulnak még további szolgáltatások (például a Microsoft Office Live Meeting) és megoldások, amelyek segítséget nyújtanak az embereknek és a szervezeteknek az információk jobb hasznosításához, az együttműködés hatékonyságának fokozásához, valamint az üzleti folyamatok egyszerű integrálásához.

A Microsoft Office Rendszer segítségével mindenki egyszerűbben használhatja fel az információkat az üzletmenet kedvező befolyásolására. A könnyen használható programok, kiszolgálók, szolgáltatások és megoldások együttese révén az emberek és a szervezetek összekapcsolhatók az információkkal, az üzleti folyamatokkal és egymással, aminek köszönhetően a lehető legtöbb értéket nyerhetik ki a rendelkezésre álló információkból.

Termékpaletta

Basic Edition

Standard Edition - tanár és diák verzió

Standard Edition

Small Business Edition

Prof. Edition

Prof. Enterprise
Edition

Word 2003

+

+

+

+

+

+

Excel 2003

+

+

+

+

+

+

PowerPoint 2003

 

+

+

+

+

+

Outlook 2003

+

+

+

+

+

+

Outlook 2003 with Business Contact Manager

 

 

 

+

+

+

Publisher 2003

 

 

 

+

+

+

Access 2003

 

 

 

 

+

+

XML Technológia

 

 

 

 

+

+

Tartalomvédelmi szolgáltatások elérhetősége

 

 

 

 

+

+

InfoPath 2003

 

 

 

 

 

+

Licenckonstrukció

OEM, elQinstallált PC-vel

+

 

 

+

+

 

Dobozos termék (FPP)

 

+

+

+

+

 

Mennyiségi licenc (Open)

 

 

+

 

+

+

Mennyiségi licenc
(OSL, Select, Enterprise Agreement)

 

 

+

 

 

+

A Microsoft Office Rendszer összetevői a következők: a Microsoft Office 2003-as csomagjai (Basic, Standard, Professional), a Microsoft Office SharePoint Portal Server 2003, a Microsoft Office Project és a Project Server 2003, a Microsoft Exchange Server 2003, a Microsoft Office Live Communications Server 2003, a Microsoft Office Live Meeting 2003, a Microsoft Office FrontPage 2003, a Microsoft Office InfoPath 2003, a Microsoft Office OneNote 2003, a Microsoft Office Publisher 2003, a Microsoft Office Visio 2003 és a Microsoft Office Outlook with Business Contact Manager.

A Microsoft Windows SharePoint Services és a Microsoft Windows Server 2003 technológiai lehetőségei révén tovább bővül a Microsoft Office Rendszer nyújtotta szolgáltatások és funkciók köre.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 05:14

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.