Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Felhőből visszaköltözéstől egészen egy banki malware evolúciójáig. Üzemeltetői és IT-biztonsági meetupokkal érkezünk!

A Veritas és a SuSE együttműködési megállapodást kötött

roberto, 2003. október 29. 23:57
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

[SuSE, CNET] A Veritas Software Corporation, a világ egyik vezető

hirdetés
[SuSE, CNET] A Veritas Software Corporation, a világ egyik vezető adattárolási szoftverszállítója és a SuSE Linux hétfőn jelentették be fejlesztési és marketing-együttműködésüket a Veritas adatmenedzsment-megoldásának SuSE Linux Enterprise Server platformon történő fejlesztésére, tanúsítására, támogatására és értékesítésére.

A Veritas, amelynek a SuSE Linux alapú termékei jelenleg bétatesztelési fázisban vannak, a tervek szerint 2004 első negyedévében a Veritas File System, a Veritas Volume Manager és a Veritas Cluster Server termékeit a SuSE Linux Enterprise Server (SLES) vállalati operációs rendszerre is elérhetővé teszi. A cég egyébként két évvel ezelőtt kezdte meg a Linux rendszerek támogatását a Red Hat Linuxszal.

A Veritas Foundation Suite és a Veritas Cluster Server szoftverek a küldetéskritikus vállalati környezetek de facto szabványaivá váltak a közelmúltban. A SuSE Linux Enterprise Server platformon történő megjelenéssel magas rendelkezésre állású, skálázható teljesítmény-központú Linux infrastruktúra jön létre, amely komoly előnyt jelenthet mindkét informatikai megoldás felhasználóinak. Az Illuminata elemzője, Gordon Haff szerint ezzel csökkent a relatív különbség a SuSE és a Red Hat termékvonalai között.

"A SuSE-vel kötött szövetségünk közvetlen válasz ügyfeleink igényeire, akik a SuSE és a Veritas rendszereinek kombinációjában moduláris rugalmasságot és stabilitást kapnak a SuSE termékektől, illetve központosított adatmenedzsmentet, megnövelt teljesítményt és rendelkezésre állást kapnak a Veritas rendszerektől" -- nyilatkozta Mark Bregman, a Veritas Software alelnöke.

"Reményeink szerint ez a szövetség nagymértékben fölgyorsítja a nyílt forráskódú megoldások adatközpontokban történő elterjedését. A Veritas termékek olyan eszközöket nyújtanak a SuSE felhasználóinak, amelyek biztonságos, költséghatékony és stabil megoldást jelentenek a vállalatok adattároló környezetében" -- mondta a bejelentés kapcsán Uwe Heine, a SuSE Linux AG együttműködési igazgatója.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
4-4 klassz téma a HWSW júniusi üzemeltetői és IT-biztonsági meetupjain. Nézz meg a programot!