:

Szerző: Bodnár Ádám

2003. október 28. 10:05

Új tartalomkezelő szoftver az IBM-től

[Mmd] Az IBM új szoftvert jelentett be, melynek segítségével a vállalatok könnyebben kezelhetik, integrálhatják és tehetik hozzáférhetővé a legkülönbözőbb forrásokból származó információkat. Az új tartalomkezelő szoftver a legteljesebb mértékben támogatja a nyílt forráskódú technológiák alkalmazását. Ez a tulajdonság az IBM szoftvereinek szorosabb integrációját és nagyobb teljesítményt tesz lehetővé, így növelve a vállalatok üzleti tartalmainak értékét.

[Mmd] Az IBM új szoftvert jelentett be, melynek segítségével a vállalatok könnyebben kezelhetik, integrálhatják és tehetik hozzáférhetővé a legkülönbözőbb forrásokból származó információkat. Az új tartalomkezelő szoftver a legteljesebb mértékben támogatja a nyílt forráskódú technológiák alkalmazását. Ez a tulajdonság az IBM szoftvereinek szorosabb integrációját és nagyobb teljesítményt tesz lehetővé, így növelve a vállalatok üzleti tartalmainak értékét.

A bejelentéssel az IBM a közepes méretű vállalatok tartalomkezelő infrastruktúrájának kiépítését segítő új szoftverét is bemutatta. Az önirányító tulajdonságokkal rendelkező IBM DB2 Content Manager Express egyetlen klikkeléssel installálható. A szoftver segítségével az ügyfelek tartalomkezelő környezetének irányítási feladatai jelentős mértékben egyszerűsíthetők és automatizálhatók.

Az IBM létrehozta a létező legteljesebb körű tartalomkezelő portfoliót, mely a következő tulajdonságokkal rendelkezik:

  • Új, egyszerűsített és teljes funkciós tartalomkezelés a középvállalati piac szereplői számára
  • Az iparágban példátlan elkötelezettség a nyílt forráskódú technológiák mellett, beleértve a főbb Linux platformokat is
  • Szorosabb integráció az IBM szoftvereivel, mely által a WebSphere Business Integrator Server és a Lotus Workplace's Web Content Management képessé válnak üzleti tartalmak közvetítésére különböző alkalmazások között
  • Fejlett állománykezelő és információarchiválási képességek a jobb teljesítmény érdekében.

A DB2 Content Manager Express az IBM Express közepes méretű vállalatok számára tervezett termék- és szolgáltatási portfoliójának legújabb tagja, mely jól példázza az IBM arra irányuló elkötelezettségét, hogy az alapvető tartalomkezelő technológiákat a közepes méretű vállalatok számára is elérhetővé tegye. Az International Data Corp. ipari piackutató cég szerint a középvállalati szegmens az informatikai piac leggyorsabb ütemben bővülő része.

A DB2 Content Manager Express segítségével az ügyfelek képessé válnak a különböző formátumú üzleti információk megszerzésére, kezelésére, tárolására, védelmezésére és felhasználói igényeknek megfelelő hozzáférhetővé tételére. Az új szoftver jelentős mértékben leegyszerűsíti és automatizálja a tartalomkezelők telepítését és konfigurációját, ezáltal csökkentve az informatikai részlegek adminisztrációs terheit, valamint a hosszú távú költségeket.

Egyre több ügyfél használ Linuxot annak megbízhatósága és költségtakarékossága miatt. A Linux támogatásával a DB2 Content Manager az iparág legszélesebb platformját hozta létre, amely segítségével a vállalatok megtalálhatják a számukra költségszempontból legkedvezőbb megoldásokat. A DB2 Content Manager for Linux megerősíti az IBM Linux-piacon betöltött vezető szerepét, és általa az IBM válik az egyetlen vállalati tartalomkezelési szolgáltatóvá, mely minden jelentősebb operációs rendszert támogat.

A DB2 Content Manager Adapter for WebSphere Business Integrator lehetővé teszi, hogy ügyfeleink a különböző üzleti folyamatok és alkalmazások közötti információ-újrafelhasználással csökkentsék költségeiket és növeljék versenyelőnyüket. A Lotus Workplace Web Content Management for DB2 Content Manager-rel a különböző internetes tartalmak vállalat-szerte könnyen megszerezhetővé, kezelhetővé és újrafelhasználhatóvá válnak, szükséges információk pedig egységes formában állnak az ügyfelek, partnerek és munkavállalók rendelkezésére.

Ezek a fejlett integrációs megoldások lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy a különböző internetes tartalmakat könnyen megszerezhetővé, kezelhetővé és újrafelhasználhatóvá tegyék az ügyfelek, partnerek és munkavállalók számára, valamint hogy az üzleti információkat elérhetővé tegyék a különböző alkalmazások, például az önkiszolgáló ügyfélszolgálat és a CRM között.

Az IBM DB2 Records Manager Version 3 megnöveli az iparági vezető WebSphere Application Server erejét, segítségével pedig a különböző platformok között széles körű, nagyobb teljesítményt és megbízhatóságot biztosító szervertámogatás érhető el. A Java-alapú szerkezettel készült új szoftver lehetővé teszi közös infrastruktúrák kialakítását és az azzal járó költségek csökkentését.

A DB2 CommonStore Version 8 portfolióval az IBM ügyfelei könnyebben oldhatják meg bővülő üzleti alkalmazásaik és kommunikációs rendszereik kezelését. A DB2 CommonStore továbbfejlesztésével az IBM széles körű támogatást nyújt a Microsoft Exchange 5.5 felhasználók népes csoportjának; rugalmasabbá teszi a háttérarchívumok SAP adatokkal és -dokumentumokkal való frissítését és biztosítja a Lotus Domino teljesebb körű integrálását.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 09:47

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.