Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Egyes boltokban már a listaár kétharmadáért kapható a Nokia N-Gage

Bodnár Ádám, 2003. október 27. 14:13
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Noha a Nokia állítása szerint az N-Gage konzol a várakozásoknak megfelelően szerepel a piacon, egyes amerikai kiskereskedők a gyatra forgalom miatt máris akciós áron, 33 százalék engedménnyel kínálják a készüléket.

hirdetés
Noha a Nokia állítása szerint az N-Gage konzol a várakozásoknak megfelelően szerepel a piacon, egyes amerikai kiskereskedők a gyatra forgalom miatt máris akciós áron, 33 százalék engedménnyel kínálják a készüléket.

Az egyik legnagyobb videojáték-kiskereskedelmi üzletlánc, a GameStop mától 299 dollár helyett 199 dollárért árulja a konzolt és internetes megrendelés esetén ingyenes szállítást ígér úgy a készülékhez, mint az N-Gage játékokhoz. A GameStop ajánlata csak korlátozott ideig érvényes.

Ilkka Raiskinen, a Nokia szórakozásért és multimédiáért felelős alelnöke a múlt héten elismerte, hogy az N-Gage főleg az ázsiai és az európai piacon szerepel jól, az amerikai eladások jelentős növekedéséhez lényegesen növelni kellene a disztribútorok számát. Egyes pletykák szerint a Nokia még a karácsony bevásárlási láz kezdete előtt hivatalosan is 199 dollárra csökkenti az N-Gage árát.

Eközben kiderült, hogy a Nokia által nyilvánosságra hozott 400 ezer darabos eladási adat nem a végfelhasználók felé történt értékesítést mutatja, a szám valójában az üzletekbe kiszállított N-Gage konzolok darabszámát adja meg. A Nokia mindeddig nem árulta el, a végefelhasználók hány darabot vásároltak meg az október 7-én bemutatott készülékből.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.