Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Felhőből visszaköltözéstől egészen egy banki malware evolúciójáig. Üzemeltetői és IT-biztonsági meetupokkal érkezünk!

Letölthető a Silent Hill 3 horrorjáték demó változata

castor, 2003. október 27. 18:21
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A japán Konami kiadó közzétette a Silent Hill 3 című horrorjátékának PC-s demó változatát . A 468 MB terjedelmű telepítő fájl elindítása után 7 nyelv közül választhatunk, melyek közt szerepel az angol és a német is.

hirdetés
A japán Konami kiadó közzétette a Silent Hill 3 című horrorjátékának PC-s demó változatát. A 468 MB terjedelmű telepítő fájl elindítása után 7 nyelv közül választhatunk, melyek közt szerepel az angol és a német is.

A program futtatásához minimum egy 1 GHz-es processzorral, 256 MB RAM memóriával és legalább egy GeForce 3 Ti, vagy Radeon 8500 szintű videokártyával kell rendelkeznünk. A demó verzió telepítéséhez 650 MB szabad hely szükséges a merevlemezen.

A néhány hónapja PC-re is kiadott második részhez hasonlóan itt is a számítógép nagyobb felbontásához igazítják a grafikát, valamint könnyítésként a játékosok már bárhol menthetnek majd, ellentétben a konzolos változattal, ahol csak a meghatározott helyeken van erre lehetőség.

Kazuhide Nakazawa, a játék rendezője elárulta, hogy a tavalyi Tokyo Game Show szakkiállításon bemutatott játszható változat a történet legelejéből vett részletet mutatta be, ugyanis a készítők szándékosan "in medias res" kezdéssel indítanak. Csak fokozatosan derül fény rá, hogy a Heater nevű főhősnő vajon hogyan is került a városkába.

A kiállításon azt is elmondták a fejlesztők, hogy az első néhány perc nem olyan lesz, mint a Silent Hill 2-ben. Ott ugyanis legelőször világosan megismerhettük James szemszögéből a történet előzményeit a levél formájában, és csak szépen lassan épültek fel az egyre félelmetesebb és misztikusabb részek. "A Silent Hill 3-ban az a célunk, hogy a játékost már rögtön az induláskor megrémítsük" -- mondta Nakazawa.

4-4 klassz téma a HWSW júniusi üzemeltetői és IT-biztonsági meetupjain. Nézz meg a programot!