Szerző: castor

2003. október 23. 17:38

Letölthető az Age of Mythology: The Titans stratégiai játék demó változata

Microsoft Game Studios kiadott egy játszható demó változatot ( letöltés - 312 MB ) az Ensemble Studios által fejlesztett Age of Mythology: The Titans című stratégiai játékból. Ebben a verzióban az oktatórészt, valamint az első küldetést próbálhatjuk ki.

Microsoft Game Studios kiadott egy játszható demó változatot (letöltés - 312 MB) az Ensemble Studios által fejlesztett Age of Mythology: The Titans című stratégiai játékból. Ebben a verzióban az oktatórészt, valamint az első küldetést próbálhatjuk ki.

Az Age of Mythology című népszerű stratégiai játék első kiegészítő lemeze, a The Titans az eddigi három népcsoport (egyiptomiak, görögök, skandinávok) mellett egy újat, az atlantiszi kultúrát mutatja be a játékosoknak, valamint -- amint az alcím is utal rá -- lehetőségünk nyílik különféle istenek bőrébe bújni.

A fejlesztők elmondása szerint újdonságként összesen 12 isteni erővel, valamint 18 emberi és 10 misztikus lény egységgel találkozhatunk, melyeket a 12 küldetést felölelő hadjárat során vethetünk be.

Az Age of Empires trilógia sikerére jellemző, hogy az első rész megjelenése óta -- a kiegészítő lemezekkel együtt -- összesen 11,5 millió darabot adtak el belőle világszerte. Ennek köszönhetően valószínűleg a The Titans is igen szépen szerepel majd a következő hónapok eladási listáin.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 01:39

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.