Szerző: Ady Krisztián

2003. október 21. 13:30

A Sony Ericsson bemutatta T630-as telefonját

[Lenhardt&Weichinger Communications] A Sony Ericsson Las Vegasban és Pekingben egyidőben mutatta be T630-as mobiltelefonját. A beépített kamerának, a nagy fényerejű, 65 ezer színű kijelzőnek és a formatervezett külsőnek köszönhetően a T630 nagy sikerre számíthat.

[Lenhardt&Weichinger Communications] A Sony Ericsson Las Vegasban és Pekingben egyidőben mutatta be T630-as mobiltelefonját. A beépített kamerának, a nagy fényerejű, 65 ezer színű kijelzőnek és a formatervezett külsőnek köszönhetően a T630 nagy sikerre számíthat.

A korábbi T610-es készülékből megismert QuickShare technológia -- mely az összes beépített kamerával rendelkező Sony Ericsson telefon alapja lesz -- egyszerű kezelhetőséget biztosít a T630-nak, amely a háromsávos GSM mellett GPRS adatátvitelt is kínál a felhasználóknak. A képek helyi továbbítása a Bluetooth mellett infravörös és kábeles átvitellel is lehetséges, a mobil hálózatokon pedig MMS vagy e-mail formájában lehet továbbküldeni azokat.

A nagy fényerejű, 65 ezer szín megjelenítésére képes TFT-kijelző magas kontrasztjával jó minőségben jeleníti meg a felvételeket, emellett pedig kiválóan alkalmas a fényképezésnél képkeresőnek is.

A T630-ban gyárilag megtalálható a népszerű V-Rally2 autóversenyjáték, amelynek színvonalas grafikája, 32 szólamú zenéje, valamint force feedback játékvezérlés kimagasló élményt nyújt. A T630 a Java és Mophun platformot is támogatja, így több mint száz játék tölthető le a készülékre a Sony Ericsson webhelyének Fun & Downloads oldalairól, vagy a mobilszolgáltatók portáljairól.

A zeneszerkesztés iránt érdeklődők saját dallamokat és hangzásokat keverhetnek ki a T630 "Music DJ" szolgáltatásával. Ezzel a négysávos dalszerkesztővel pár másodperc alatt ki lehet választani a kívánt basszuskíséretet, a dobritmust és az akkordokat, így saját csengőhangokat lehet komponálni.

A T630 valódi újdonsága azonban a Sony Ericsson új alkalmazása: a My friends a Wireless Village (a mobil InstantMessaging ipari szabványa) gyorsüzenet-küldő szolgáltatást valósítja meg. Ezzel a sokoldalú üzenetkezelő megoldással a felhasználó gyorsan elérheti a címlistát, és kiválaszthatja a kívánt kommunikációs formát, az SMS-t, az MMS-t, az e-mailt vagy a csevegést.

A T630 megjelenése a "zúzmaraezüst" színsémát követi, amely a jeges átlátszóságot a fémes tapintással elegyíti. A T630 Észak- és Dél-Amerikában, Európában, a Közel-Keleten és Afrikában 2004 első negyedévétől lesz elérhető.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról